Vektreduksjon, men hvordan?

Vektreduksjon kan være så enkelt – når man gjør det riktig. Mange dietter og oppskrifter lover faktisk mye, men gir ikke det ønskede resultatet, i hvert fall ikke på lang sikt. Derfor er det mange av oss som må kjempe mot den fryktede jo-jo effekten: Så raskt som vekten synker, så raskt er den tilbake på hoftene igjen, og det til tross for de aller beste forsetter og disiplinert faste. Så hva kan du gjøre hvis målet ditt er: Vektreduksjon og det effektivt? Våre ernæringseksperter gi deg svar på dette spørsmålet!

Vektreduksjon med nu3

Den som virkelig ønsker en permanent vellykket vektreduksjon, må vite følgende: En diett er bare begynnelsen. Den som ønsker å nå sin idealvekt og opprettholde den i det lange løp, klarer dette langsiktig kun gjennom et balansert, sunt kosthold og en bevisst livsstil som bryter med de gamle, usunne og noen ganger kanskje fortsatt verdsatte vanene. Ernæringsekspertene fra nu3 hjelper deg derfor med et rikt utvalg av ulike produkter for vellykket vektreduksjon, og også i tiden etterpå! Slik kan din drømmevekt ikke bare forbli en drøm, men være starten på en ny, vektbevisst livsstil.

Med vårt butikksortiment ønsker vi å hjelpe deg med å effektivt og vedvarende redusere vekten. Derfor har våre eksperter med stor forsiktighet valgt ut kvalitetsprodukter som hjelper deg på svært ulike måter effektivt til vektreduksjon, eller som fornuftig kan følge din sunne, kalorifattige diett. Derfor finner du hos oss blant annet:

  • Proteinprodukter, som du ved vektreduksjon kan innta som erstatning for daglige måltider, for eksempel i form av shakes.
  • Karbohydratblokkere (såkalte "Carb-Blocker"), som reduserer opptaket av karbohydrater
  • Metningskapsler basert på naturlig loppefrø, som reduserer følelsen av sult og dermed legger til rette for vektreduksjon 
  • Jordskokk (Topinambur), også for redusering av sultfølelsen
  • Produkter med den naturlige aminosyre-forbindelsen karnitin

Slik kan du ut fra et stort utvalg velge de beste og mest velprøvde produktene, som virkelig passer individuelt for deg og som hjelper deg til å endelig realisere drømmen om vektreduksjon. Vår oversiktlige butikknavigasjon bringer deg  raskt til ønsket produkt, uansett om du er ute etter spesifikke metoder for vektreduksjon (fra en low-carb-diett til et kur konsept), produkter for hudstramming (for kosmetisk bruk på utsiden til kosttilskudd fra innsiden), måltidserstatninger (selv laktosefri!), helseprodukter (fra kostfiber til te) eller kvalitetsmerker (fra BEAVITA, formovital, Atkins, Nutrilett og andre kjente merkevarer). Med hjelp av ulike filtre kan du begrense utvalget av viste produkter på grunnlag av forskjellige egenskaper, skjemaer, merker eller prisklasser.

Lett forståelige symboler i produktvisningen gjør veiledningen i tillegg enklere, ved å gi visse ingredienser din oppmerksomhet ved første øyekast. Dette er for eksempel svært nyttig, hvis du også ved vektreduksjon legger vekt på en vegan, glutenfri eller en helt naturlig ernæring og umiddelbart ønsker å få all viktig informasjon for kjøpsbeslutningen.  For hvert produkt gir våre ernæringsfysiologer deg verdifull informasjon angående bruk og inntak under diett eller etter vellykket vektreduksjon. Detaljert informasjon om ingredienser, produsentens produktbeskrivelse, anmeldelser fra kunder og lenker til relaterte produktkategorier avrunder informasjonen for hver artikkel.

Oppdag i tillegg våre ekslusive produktsett, som kun finnes hos nu3! Der har våre ernæringseksperter valgt ut de beste produkter innenfor vektreduksjon - optimalt kombinert, perfekt avstemt og til en uslåelig pris.

Bevisst livsstil, forbli frisk

Overvekt oppstår ikke bare som et resultat av feil eller usunt kosthold. Også manglende eller fraværende bevegelse spiller ofte en ikke ubetydelig rolle. Et feilaktig, fett-og kaloririkt kosthold gir kroppen mer energi enn den faktisk trenger. Denne energien kan organismen kun forbruke gjennom fysisk aktivitet, der den forbrenner kalorier. Uteblir bevegelsen, forbrukes ikke energien, men lagres som reserve i form av fett.

Hvis du ønsker en suksessfull vektreduksjon (og forbli slank!), er tilstrekkelig bevegelse av stor betydning. Bli aktiv! Som oftest er det lett å bevege seg mer i hverdagen. Ta for eksempel oftere trappen i stedet for rulletrapp eller heis. Reis korte avstander med sykkel eller til fots, i stedet for med bil, buss eller tog. Ta deg innimellom en spasertur, og bli ikke etter jobb sittende på sofaen foran TV-en, men hold deg i form med noen enkle fysiske øvelser! Bevegelse gir i tillegg et viktig bidrag til en følelse av velvære. Også svært viktig ved vektreduksjon: masse væske! Rundt to til tre liter om dagen bør det være. Innta helst vann, da det ikke inneholder kalorier. Om du også lykkes med et bevisst kosthold i hverdagen, vil du se at vektreduksjon faktisk er ganske enkelt!

Hva du bør ta hensyn til ved vektreduksjon: Et resultat av hurtig vektreduksjon kan være næringsmangel. I tillegg har ofte "light" matvarer, som annonserer med et lavt kaloriinnhold, sammenlignet med ferske eller tradisjonelle ferdige matvarer et redusert næringsinnhold. Næringsmangel kan forhindres ved ytterlig inntak av samordnede mikronæringsstoffer. Slike nøyaktig oppmålte multipreparater finnes i vår butikkategori for vektreduksjon, som et nyttig supplement til en optimal diett og et sunt kosthold. Andre interessante opplysninger og spennende bidrag om emnene vektreduksjon, mat, helse og skjønnhet kan også leses i vår blogg.

Forresten: Våre ernæringseksperter hjelper deg ikke bare med utvalgte produkter og generell informasjon. Vi gir deg også personlige råd! Per e-post, telefon eller online-chat hjelper vi deg med alle spørsmål rundt vektreduksjon. I tillegg tilbyr vi på våre butikksider spesielle kampanjer, andere eksklusive tjenester og spesialtilbud. Også på Facebook vil du finne jevnlige nyheter, tips og oppskrifter for vektreduksjon. Undersøk det!