• Teffmjöl mörkt 400g glutenfri EKO

Biofood Mørkt Teffmel, Glutenfri ØKO, 400 g

mer av Biofood
Glutenfritt Teffmel, økologisk og næringsrikt mel fra Biofood

Vær oppmerksom på at dette produktet går ut på dato den 28.02.2017.

49 kr

12,25 kr / 100 g

På lager – Leveringstid 3-10 virkedager

Inkl. moms & Pluss fraktkostnad

Bestillinger til en verdi over 999 kr sendes kostnadsfritt. For bestillinger til en verdi under 999 kr vil vi fakturere 89 kr for leveranse til postkontor.

Kvalitetsegenskaper

  • Vegan
  • Uten smakstilsetninger
  • Uten konserveringsmidler

Vis alle produktdetaljer

Hva andre sier

Vær den første til å vurdere dette produktet

Vurderinger i kategorien Baking:

16 vurderinger totalt

Vurder nå

 Glutenfritt Teffmel, økologisk og næringsrikt fra Biofood


Glutenfritt mel av økologisk teff, hvor frøene males til et fyldig og næringsrikt mel.

Teff er et kornprodukt, først og fremst fra Etiopia, men også fra Eritrea og den senere tid USA
Teff brukes tradisjonelt til å bake Injera, eritreiske surdeigspannekaker
Inneholder et høyt antall næringsstoffer, rikt på blant annet jern og kalsium
Teff er ikke fri for karbohydrater, men glutenfritt. Fordelen ved å bake med teff- eller bokhvetemel, sammenlignet med mandel- og kokosmel, er at det har en nøytral smak
Tips: Melet går fint an å blande med andre meltyper. Kombiner og lag din egen glutenfrie melblanding.


Oppskrift på Injera, surdeigspannekaken:

ca 14 stk

6 dl teffmel
1/4 pakke gjær
1 teskje salt
5 dl lunkent vann
1 dl lunkent vann til å spe ut med


Dag 1: Begynn med surdeigen

Løs opp gjæren i litt av vannet, og bland sammen 5 dl mel, 5 dl vann og salt uten at det klumper seg. La det gjære i romtemperatur under lokk i 2 døgn til det blir en surdeig.

Dag 3: Gjør surdeigen til en røre for tilberedning
Spe ut den gjærede deigen med ca 1 dl lunkent vann til en pannekakelignende røre. Stek røren i en stekepanne på høy temperatur. Stek kun den ene siden og kun i kort tid (pannekakene skal ikke bli brune, bare stive på overflaten).

Obs! De kleber seg gjerne sammen når de er nystekte, så unngå å stable dem oppå hverandre!

 

Tilbake til toppen

Produktegenskaper

  • Vegan
  • Uten smakstilsetninger
  • Uten konserveringsmidler
  • Laktosefri
  • Gelatinfri
  • Kun naturlige ingredienser
  • Fri for gjær
  • Uten sukkererstatning
  • Uten søtningsstoffer

Ingredienser:

Teff1

1 Økologisk ingrediens

Bruksanvisning:

Teff gir fyldig smak og ernæring til dine favorittoppskrifter .

Tips! Passer godt til å blande og kombinere med ulike typer mel for å lage din egen glutenfrie melblanding.

Næringsinnhold:

Næringsinnhold Per 100 g
Energi 1339,3 kJ
320,03 kcal
Fett 2 g
hvorav:
Mettede fettsyrer -
Karbohydrater 62,7 g
Kostfiber 7,6 g
Protein 11,8 g
Salt -

Allergener eller spesielle egenskaper:

  • Kan inneholde spor av nøtter, peanøtter, sesam, lupin, soya og belgfrukter.

  • Laktosefri
  • Glutenfri

Tilbake til toppen

lagre

Tilbake til toppen

Vi anbefaler

For mer informasjon

Biofood Mørkt Teffmel, Glutenfri ØKO

  • Navn Biofood Mørkt Teffmel, Glutenfri ØKO
  • Varebetegnelse Teffmel
  • Til kostbehandling av -
  • Nettovekt 400 g
  • Doseringsform Pulver
  • Best før Se pakning
  • Merke Biofood
  • Opprinnelsesstat Belgia
  • EAN 7330137017866
  • Språk etikette svensk
  • Pakningsvedlegg/Brosjyre (PDF) Ikke tilgjengelig
  • Oppbevaring

    Oppbevares tørt og kjølig.

  • Originalprodukt fra Biofood AB
    Medborgarplatsen 25
    11872 Stockholm Sverige
Dette produktet er klassifisert i følgende kategorier:
  • Naturkost ⇒ Naturprodukter ⇒ Økologiske produkter
  • Naturkost ⇒ Mat og drikke ⇒ Matlaging og baking ⇒ For veganere
  • Naturkost ⇒ Mat og drikke ⇒ Matlaging og baking ⇒ Ved intoleranse
  • Naturkost ⇒ Dietter ⇒ Glutenfri ⇒ Baking
  • Naturkost ⇒ Dietter ⇒ Glutenfri ⇒ Matlaging
  • Naturkost ⇒ Dietter ⇒ Vegetar ⇒ Baking
  • Naturkost ⇒ Dietter ⇒ Vegetar ⇒ Matlaging
  • Naturkost ⇒ Mat og drikke ⇒ Matlaging og baking ⇒ Mel
  • Sport ⇒ Sportstype ⇒ Cross Training ⇒ Paleo

Tilbake til toppen