Sportsernæring og kosttilskudd for trening og vektreduksjon

Riktig ernæring er vel så viktig som riktig trening for å oppnå dine treningsmål. Ulike treningsformer stiller krav til ulike typer sportsernæring. Uansett om du ønsker å forbedre utholdenheten eller løfte vekter: Sportsernæringen vi har valgt ut for deg på våre nettsider er det perfekte tilskuddet til din kostholdsplan.
Under de rette forutsetningene kan kroppen oppvise sportslige prestasjoner på høyt nivå. Sportsernæringen i vår nettbutikk inneholder både makronæringsstoffer (som proteiner), og mikronæringsstoffer (vitaminer, mineraler, sporstoffer osv.), samt spesielle næringsstoffer for forebygging, energi, utholdenhet og styrketrening.

Hos oss kan du finne anerkjente og innovative merker som Maxim, Weider og Tech Nutrition, som retter seg like mye mot mosjonisten som mot idrettsutøveren. Vi har også et bredt sortiment for deg som ønsker å gå ned i vekt, samt spesielle produkter for kvinner.

Det store utvalget av merker og ulike doseringsformer gjør det enkelt å finne sportsernæring og kosttilskudd som passer for akkurat deg og din treningsform. Dessuten skulle det være lett å finne en smak du liker blant alle smaksretningene!

Sportsernæring for ditt individuelle ernæringsbehov

Under kategorien Sport presenterer nu3 varierte produkter av høy kvalitet for en balansert kostholdsplan, samt for optimal kroppslig ytelse ved styrketrening, muskelbygging, utholdenhetstrening og dietter. Den som for eksempel ønsker å bygge muskler, har behov for ekstra tilførsel av proteiner. Hos oss kan du velge mellom proteintilskudd i mange utgaver. Og kreatin, kre-alkalyn eller BCAA kan vi eksempelvis tilby som ferdig drikk, som pulvershake eller som praktisk bar. Produktene er enkle å ta med seg, metter og gir deg nødvendig energi i løpet av dagen eller innenfor den neste treningsøkten.

Dette er kun noen eksempler på vårt utvalg av sportsernæring. I tillegg kan vi tilby spesielle aminosyrer (f.eks. glutamin) og andre næringsstoffer, som også egner seg godt for restitusjonsfasen etter trening. Og hvis treningsmålet ditt er en mer definert muskulatur, har vi såkalte fat burners i sortimentet vårt.
Kvinner og menn har ofte litt forskjellige behov når det gjelder sportsernæring, og derfor kan du finne produkter spesielt tilpasset kvinners fysiologi i vår nettbutikk. Produktene er rettet både mot trening og mot vektreduksjon.

Sport og ernæring hos nu3

Under kategorien Sport finner du ikke bare et stort utvalg av produkter. Nettbutikken er også enkel og oversiktlig å navigere i. Hver produktside er merket med symboler, slik at du med en gang kan se den viktigste informasjonen om produktet.

Proteiner, mineraler, kreatin eller whey: Bestill tilskudd for bodybuilding, utholdenhetstrening, restitusjon og vektreduksjon allerede i dag i vår nettbutikk! Hos oss kan du velge mellom merker fra hele verden, som blant annet MyProtein, Raw Bite, Optimum Nutrition, Quest, Gainomax, Vega, Nutrilett samt vårt eget merke, nu3.

Tilbud og nyhetsbrev

Uansett om du driver med muskelbygging, utholdenhet, fitness eller beskriver deg selv som mosjonist – hos nu3 finner du den beste sportsernæringen til de beste prisene! Og ikke nok med det: Vi informerer regelmessig om nye produkter, trender og tilbud via e-post. Meld deg på vårt nyhetsbrev, og sikre deg din personlige rabattkode på 10%!