Personvern

Det gleder oss at du er interessert i vårt tilbud og vi takker deg for tilliten du viser oss. Tillit er viktig for oss, og vi er derfor svært opptatt av at dine personopplysninger er beskyttet når du benytter vår hjemmeside.  Vi behandler dine opplysninger konfidensielt og retter oss etter alle relevante lovbestemmelser. 

1. Innsamling, bearbeidelse og anvendelse av data

Du kan besøke vår nettside www.nu3.no uten at dine personlige data lagres. I dette tilfelle vil kun navnet på din internettleverandør, siden der du fant oss og navnet på de etterspurte filene lagres. Analyse av disse dataene vil hjelpe oss å kontinuerlig forbedre våre tjenester. Du forblir anonym med mindre du velger å logge inn med brukernavn og passord. Personopplysninger samles kun inn frivillig, f.eks. ved bestillinger, opprettelse av kundekonto eller ved bestilling av nyhetsbrevet. Informasjonen som samles inn her kan være: 

  • Kjønn
  • For- og etternavn
  • Adresse
  • E-postadresse
  • Fødselsdato 
  • Bestillingshistorikk 

Innsamling av disse opplysningene brukes for å gjennomføre og behandle bestillingen, og for å utføre analyser for å forbedre våre tjenester. Dataen lagres i forbindelse med registreringen du gjennomfører ved din første bestilling, eller ved bruk av visse funksjoner på nettsiden. Du oppretter da en konto som tildeles dine data. Ved registrering velger du deg et brukernavn og passord og samtykker å holde disse konfidensielt. Det er ditt ansvar å behandle disse opplysningene konfidensielt, og du bør ikke dele passordet ditt med noen andre. Vi kan ikke holdes ansvarlig for misbruk av brukernavn og passord, og påfølgende skader. Gjennom å opprette en kundekonto, eller ved å registrere deg som gjest, samtykker du til bruk av dine personlige data i henhold til denne personvernerklæringen. Dette samtykket kan trekkes tilbake når som helst. 

Du kan bestille vårt nyhetsbrev ved å krysse av for «jeg ønsker å motta nyhetsbrev». Vi kommer da til å sende deg e-post med informasjon om f.eks. nye produkter til din e-postadresse. Du kan når som helst avbestille nyhetsbrevet gjennom din brukerkonto, eller via lenken som kommer med hvert nyhetsbrev. Du har uttrykkelig gitt oss samtykke og dette samtykket loggfører vi.  I henhold til Ekomloven er vi forpliktet til å holde innholdet i dette samtykket tilgjengelig for å hentes fram til enhver tid. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket. Samtykkeskjemaet lyder: «Jeg ønsker å motta nyhetsbrevet (avbestilling mulig når som helst)».

Vi behandler dine opplysninger konfidensielt og retter oss etter alle relevante lovbestemmelser. 

2. Informasjonsrett 

Ifølge Personopplysningsloven med forskrifter er det rett til gratis informasjon angående data lagret av oss, og om nødvendig, rett til endring, sperring eller sletting av data. Kontakt oss for å motta dette. Vår kontaktinformasjon finner du ved slutten av denne personvernserklæringen. 

3. Utlevering av personopplysninger 

Generelt formidler vi ikke dine personopplysninger til en tredje part, med mindre: 

  • Det er selskaper som er involvert av oss til å utføre bestillingen (logistikkpartnere, betalingsleverandører).
  • Du har gitt oss samtykke til å dele informasjon, eller formidling er tillatt ved lov. Ditt samtykke til offentliggjøring kan til enhver tid trekkes tilbake.

For å kunne tilby et bredt utvalg av forskjellige betalingsmåter, må vi være i stand til å beskytte både deg og oss fra misbruk og svindel. Vår betalingspartner for fakturabetalinger, Klarna, vil utføre en kredittsjekk, og ved godkjent kreditt overføres fordringene til Klarna AB som deretter er ansvarlig for varsling og kvittering.

Transaksjoner med debet-eller kredittkort håndteres av vår betalingspartner Payone GmbH for å garantere rask og sikker betaling. Payone oppfyller alle krav for betalingskortbransjens datasikkerhetstandard PCI-DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) og –har SSL-sertifikat (Security Socker Layer) som sikrer nettsider og nettbutikker, e-post, mobilapplikasjoner og server til server-kommunikasjon.

4. Cookies / informasjonskapsler 

Denne nettsiden bruker cookies for å gjøre nettsiden mer effektiv, enklere å navigere og sikrere for våre kunder. Cookies er små tekstfiler som lagres på din datamaskin og som inneholder informasjon. De gir oss mulighet til å måle statistiske verdier, som f.eks. antall sidevisninger og generell navigering. For dette formålet, vil noen cookies overføres til ditt system. Disse er som regel økt-informasjonskapsler som automatisk slettes fra datamaskinen så snart du forlater nettsiden. Hvis du ikke ønsker å motta cookies kan du når som helst endre de aktuelle innstillingene i nettleseren din. Dette kan imidlertid føre til at du ikke kan bruke alle funksjonene på nettsiden.

5. Bruk av Google Analytics 

Denne nettsiden bruker Google Analytics, en tjeneste for nettanalyse eid av Google, Inc. (”Google”). Google Analytics bruker cookies, som er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin for å hjelpe hjemmesiden med å analysere hvordan brukerne benytter hjemmesiden. Informasjonen angående din bruk av hjemmesiden genereres av cookien (inkl. din IP adresse), blir sendt og lagret på en server hos Google i USA. Google bruker denne informasjonen for å evaluere din bruk av hjemmesiden, rapportere om aktivitet til nettsidens operatører, samt å yte andre tjenester relatert til webområdet og internettbruk. Google kan også utlevere denne informasjon til tredjemann, når dette er juridisk påkrevd, eller når en tredjemann behandler opplysningene på Googles vegne. Google sammenligner ikke din IP adresse med andre opplysninger som Google har samlet inn. Du kan nekte bruk av cookies ved å velge den aktuelle innstilling på din nettleser. Vær imidlertid oppmerksom på at dette vil innskrenke din bruk av hjemmesiden. Ved å bruke hjemmesiden godkjenner du Googles behandling av dine opplysninger på den måte og av de grunner som er beskrevet over.

6. Bruk av Google Adsense 

Denne nettsiden bruker også Google AdSense, en tjeneste for inkludering av reklame, eid av Google Inc. («Google»). Google AdSense bruker cookies, tekstfiler lagret på din datamaskin til å utføre en analyse av din bruk av nettsiden. Google AdSense bruker såkalte sporingsbilder (usynlige bilder). Gjennom disse sporingsbildene, kan f.eks. informasjon om besøkstrafikk evalueres. Informasjonen som genereres av cookies og sporingsbilder på denne nettsiden (inkludert din IP-adresse) og levering av annonseformat overføres til en Google server i USA og lagres der. Denne informasjonen kan overføres av Google til samarbeidspartnere tilhørende Google. Google vil ikke sammenligne din IP-adresse med annen data holdt av deg. 

Du kan nekte bruk av cookies ved å velge aktuelle innstillinger i din nettleser. Vi vil imidlertid påpeke at du i så fall kan få problemer med å bruke alle funksjonene på nettsiden. Ved bruk av denne nettsiden godtar du Googles behandling av din data slik det er beskrevet, og for den nevnte hensikten.    

7. Bruk av Facebook social plugins

Denne nettsiden bruker social plugins („plugins“), eid av det sosiale nettstedet Facebook, som genereres av Facebook Inc («facebook»). Disse «plugins» kan gjenkjennes ved en Facebook logo eller teksten «social plugin fra Facebook» eller «Facebook Social Plugin». Du finner en oversikt over Facebook Plugins her: https://developers.facebook.com/plugins. Når du er inne på en av våre sider som har social plugins, opprettes det en direkte kontakt med nettleseren din og Facebooks server. Facebook overfører innholdet til din nettleser, som integrerer dette inn i nettsiden. Informasjonen (inkludert din IP-adresse) vil bli overført fra din nettleser direkte til en Facebook server i USA og lagres der. Hvis du er innlogget på Facebook, kan Facebook tilordne ditt besøk på vår nettside til din Facebook konto direkte. Hvis du er i kontakt med noen av disse social plugins, f.eks. ved å trykke «Liker» eller legge igjen en kommentar, overføres den tilsvarende informasjonen til en Facebook server i USA og lagres der. Informasjonen vil også publiseres på Facebook og være synlig for dine Facebook-venner. Facebook kan bruke denne informasjonen for reklame, markedsundersøkelser og tilpasset design av Facebook sidene. På grunn av dette oppretter Facebook brukerinteresser og forholdsprofiler , f.eks. for å vurdere din bruk av vår nettside. Facebook kan reklame på skjermen din for å la andre Facebook brukere følge med på din aktivitet på vår nettside. Hvis du ikke vil at Facebook samler data om din bruk av vår nettside, må du logge ut av Facebook før du besøker vår hjemmeside. 

8. Bruk av Google+ social plugins

Vår nettside bruker social plugins („plugins“) fra det sosiale nettstedet, Google Plus, en tjeneste levert av Google Inc, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA Google Plus. Når du går inn på en av sidene på www.nu3.no som inneholder en slik plugin, oppretter nettleseren din en direkte kontakt til Google Plus serveren og innholdet lastes inn fra Google Plus.   Hvis du har en Google Plus konto kan besøkte ditt på vår nettside spores av Google Plus. I tillegg mottar Google Plus informasjon når du benytter en slik plugin, f.eks. ved å trykke «+1» knappen eller ved å legge igjen en kommentar. Vi minner deg på at vi ikke har noe innflytelse over innholdet til pluginsene og overføringen av informasjon til Google Plus. I Google Plus sitt personvern kan du finne detaljert informasjon om omfang, formål og behandling av din data. Du kan også se informasjon om dine rettigheter og optimale innstillinger for beskyttelse av ditt personvern. Hvis du logger ut fra Google Plus før du besøker vår nettside og sletter alle lagrede cookies, forhindrer du at Google Plus samler informasjon om deg i løpet av ditt besøk på vår nettside. 

9. Lagring og tilgjengelighet av kontrakten

Vi lagrer kontraktens innhold og sender deg bestillingsinformasjon og våre generelle vilkår via e-post. De generelle vilkårene kan til enhver tid leses her. Du har mulighet til å se dine tidligere bestillinger i din konto hvis du allerede har opprettet en. Dersom du ikke har en konto vil bestillingsinformasjonen din ikke lenger være tilgjengelig på internett, av sikkerhetsgrunner.

10. Forbehold om endring

Vi forbeholder oss retten til å endre den ovenstående personvernserklæringen i samsvar med gjeldene rettslige krav til enhver tid.

11. Kontaktdetaljer og videre informasjon

For spørsmål angående innsamling, behandling eller bruk av personlig data, utlevering, retting, blokkering eller sletting av data og oppheving av samtykke, kontakt: 

nu3 GmbH
Brückenstr. 5
10179 Berlin
E-post: info@nu3.no