Om oss

nu3 – DIN ERNÆRINGSEKSPERT er en ledende leverandør av intelligent ernæring, kosttilskudd og andre produkter for en bedre livsstil. Enten du vil forbedre din helse, øke dine prestasjoner eller oppnå drømmefiguren: I nettbutikken til nu3 finner du alltid de rette produktene og verdifull informasjon. Vårt erfarne team av idrettsforskere, farmasøyter og leger er alltid på jakt etter høykvalitetsprodukter og innovative næringsmidler. Derfor finner du kun det beste fra naturen og vitenskapen i vår nettbutikk. Vi kan også tilby et stadig voksende sortiment av eksklusive nu3-produkter, spesielt utviklet for din helse.

Hva som kjennetegner oss:

  • Høyeste kvalitet
  • Ekspertkunnskap, rådgivning og service
  • Største utvalg
  • Høyeste sikkerhet og bekvemmelighet
  • Nøye utvalgte produkter eksklusive for nu3

Hva kan nu3 tilby deg?

Høyeste kvalitet
Hos nu3 finner du kun orginalprodukter med ingredienser av høyeste kvalitet, og kosttilskudd og næringsmidler som virkelig fungerer.

Ekspertkunnskap, rådgivning og service
Vi gir kompetent og presis rådgivning til hvert produkt. Dette kan vi gjøre grunnet vårt omfattende kunnskapsnettverk av eksperter fra vitenskapen og industrien. Vår kundeservice kan hjelpe deg med alle spørsmål knyttet til ernæring.

Største utvalg
Nettbutikken tilbyr alle kjente merker, og enda flere, innen naturkost, sport, skjønnhet, helse og vektreduksjon.

Høyeste sikkerhet og brukervennlighet
nu3 tilbyr sikkert kjøp og enkel betaling med kort, faktura eller PayPal. Leveringsprosessen er transperant, fra du betaler til pakken leveres på døren.

Nøye utvalgte produkter eksklusive for nu3
Naturlige gojibær, aminosyrer for din helse eller naturlige kremer for strålende hud: Hos oss finner du produkter som ikke finnes andre steder.

Enda mer fra nu3!

Spennende informasjon om nye produkter, de beste tilbudene og verdifulle tips finner du ikke kun i vår nettbutikk. Følg oss på Facebook for å få tilgang til eksklusive rabattkuponger, unike spesialtilbud og inspirerende kostholdsråd og oppskrifter.