Naturkost: ren nytelse

Naturkost kan bli funnet her i mangfoldige former: frukt, gress, urter, røtter, frø og mineralske bergarter. Selv om individuelle mikronæringsstoffer, som vitaminer eller mineraler i planter, oftest ikke opptrer i høye doser som i industrielt produserte produkter, så har mikronæringsstoffene fra naturlige næringsmidler vanligvis en meget høy økologisk tilgjengelighet. Dette er fordi de i naturlig kombinasjon med andre ingredienser (f.eks, bioflavoner, men også tusenvis av andre ingredienser) kan opptas mye bedre av kroppen vår enn i mer eller mindre isolert form. Dette er en god grunn til å bevisst velge naturlige matvarer i kostholdet.

Naturkosten i nettbutikken til nu3 omfatter et bredt spekter av naturlige produkter som vil overbevise ikke bare i smak, men også med tanke på kvalitet. Oppdag det rike mangfoldet av naturkost og bestem deg for ren nytelse!

Noe for alle og en hver

Vårt utvalg av den beste helsekosten fortsetter å vokse. Enten du liker søt økologisk frukt eller ønsker å supplere et sunt kosthold med stiklinger av førsteklasses frø - nu3 tilbyr de rette helsekostprodukter.

Naturlig mat har også den fordelen at den gir økologisk kvalitet uten tilsetning av sukker, smaksstoffer eller fargestoffer og konserveringsmidler. Kort sagt, med naturkost nyter du maten i sin reneste form og uten tilsetning av syntetiske tilsetningsstoffer. Dermed egner mange av produktene seg til et vegansk og vegetarisk kosthold, samt ved gluten- eller laktoseintoleranse.

Det finnes mange gode grunner til å berike kosten med naturlig mat. Mens naturkost tidligere hovedsakelig bestod av friske grønnsaker, er tilbudet nå mye mer omfattende - dette vil vårt omfattende butikksortement kunne overbevise deg om. I dag er helsekost i mange former en viktig del av det daglige kostholdet til mange mennesker.

Naturprodukter i hverdagen

Med naturlige matvarer kan du erstatte industrielt bearbeidede produkter på kort tid. Knask for eksempel i stedet for kaloririk, fet eller sukkerholdig snacks tørket frukt, som mango, tranebær eller papaya. Også hovedmåltider er lett å tilberede eller supplere med naturlig mat. I kombinasjon med deilige, vitamin-og mineralrike juicer får du en ekstra dose av næringsstoffer.

Hos nu3 kan du kjøpe naturkost lett, raskt og billig online. Vår butikk tilbyr et bredt utvalg av naturlige herligheter. Sett sammen din egen personlige naturkostpakke og bestill den i dag. Nyt naturlig - med nu3!