Ansvarserklæring

nu3.no leveres av: 

nu3 GmbH

Brückenstr. 5
10179 Berlin
Telefon: 00800 - 423 779 61
Telefax: +49 30 39743422
E-Mail: info@nu3.no
Internet: www.nu3.no

Adresse ved eventuell retur av varer:

nu3 GmbH
c/o Granada AS
Sørliveien 118
1788 HALDEN
Norge

Bankopplysninger: 

nu3 GmbH
Bank: Commerzbank
Kontonummer: 209817632
IBAN: DE74100400000209817632
BIC: COBADEFF

Organisasjonsnummer: 913 729 412

Daglige ledere:
Dr. Robert Sünderhauf, Felix Kaiser, Kassian Ortner

Handelsregister: Amtsgericht Charlottenburg (Berlin) 
Organisasjonsnummer (Tyskland): HRB 134222 B
Momsnummer (Tyskland): DE277811558

Nu3 er EU-sertifisert økologisk – økologisk kontrollautoritet: DE-Öko-070

Har du spørsmål eller ønsker du å kontakte oss? Vi er tilgjengelige på telefon mandag-fredag 09.30-18.00 , eller du kan sende oss en e-post til: info@nu3.no.

Informasjon om konfliktløsning ved online-handel: EU-kommisjonen har lansert en Internett-plattform for konfliktløsninger (såkalte «OKL-plattformer»). OKL-plattformen fungerer som et knutepunkt for utenomrettslige oppgjør av konflikter som gjelder kontraktsmessige forpliktelser som oppstår ved salgskontrakter på Internett. Kunden kan benytte seg av ODR-plattformstjenesten ved å gå til følgende link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Ansvarsfraskrivning

Ansvar for innhold 
Innholdet på vår nettside er kvalitetssikret.  Vi må imidlertid ta forbehold om at enkelte feil og mangler kan forekomme. Som tjenesteleverandør er vi ansvarlige etter Ekomloven og Ehandelsloven for eget innhold på disse sidene. Vi er imidlertid ikke forpliktet som tjenesteleverandør til å overvåke informasjon som er overført eller lagret av andre, eller til å undersøke andres forhold som indikerer ulovlig aktivitet. Forpliktelser til å fjerne eller blokkere bruk av informasjon vil følges opp i henhold til lovgivning. Et ansvar er bare mulig fra tidspunktet for kunnskap om en bestemt krenkelse. Ved varsel om slike brudd, vil vi fjerne innholdet umiddelbart.

Ansvar for lenker 
Vårt tilbud inneholder lenker til eksterne nettsider som vi ikke har kontroll over. Vi har derfor ikke ansvar for innholdet på disse. Representative leverandører eller operatører av sidene er alltid ansvarlige for innholdet på de lenkede sidene. Sidene som lenkes til ble ved opprettelse av lenken sjekket for mulige brudd på loven, og ulovlig innhold ble ikke registrert. Utover dette er vi ikke forpliktet til å føre kontroll med eksterne sider. Ved konkret bevis eller varsel om brudd, vil vi fjerne slike lenker umiddelbart. 

Opphavsrett 

Innholdet på disse sidene er underlagt opphavsrett. Kopiering, bearbeiding, distribusjon og enhver form for utnytting er underlagt opphavsrett, og krever skriftlig samtykke fra den enkelte forfatter eller eieren. Nedlastning og kopiering av disse sidene er kun lov for privat, ikke kommersiell bruk. I den grad innholdet ikke er utformet av nettsidens operatør, blir opphavsretten til tredjepart respektert. Skulle du oppdage brudd på opphavsretten ber vi deg informere oss. Ved varsel om slike brudd vil vi fjerne innholdet umiddelbart.

Bruk av vår nettside er som regel mulig uten å oppgi personlig informasjon. Dersom våre sider samler inn personlig data (som navn, adresse eller e-postadresse) skjer dette, så langt det lar seg gjøre, på frivillig basis. Denne informasjonen blir ikke sendt til en tredjepart uten ditt samtykke. 

Vi ønsker å gjøre oppmerksom på at dataoverføring over internett (som f.eks. kommunikasjon via e-post) kan ha sikkerhetshull. Fullstendig beskyttelse av data mot tilgang for tredjepart er ikke mulig. 

Vi reserverer oss mot enhver bruk av publisert kontaktdata for å sende uoppfordrede henvendelser, reklame og informasjonsmateriell. Nettsidens operatører forbeholder seg retten til å ta rettslige skritt i tilfelle uønsket reklame, f.eks. i form av spam e-post.